Bijzonder moment Kevin de Bruyne in dug-out, Belgische middenvelder zoekt steun bij vrouw en kinderen
Kevin de Bruyne zocht na afloop van Frankrijk - België meteen zijn vrouw (Michele Lacroix) en kinderen op. ©AP/Getty Images, beeldbewerking Sportnieuws.nl.

Bijzonder moment Kevin de Bruyne in dug-out, Belgische middenvelder zoekt steun bij vrouw en kinderen

07:58, 02-07-2024

Met behulp van de vrouwen, vrienden, kinderen en andere familie verwerkten veel spelers van België maandagavond op de tribune in Düsseldorf de vroege uitschakeling op het EK voetbal. Dat leverde veel aandoenlijke beelden op.

Bijvoorbeeld van Kevin de Bruyne. De middenvelder werd volgens Belgische analisten volledig verkeerd gebruikt door bondscoach Domenico Tedesco in de verloren achtste finale tegen Frankrijk (1-0). Het was volgens onder anderen Jan Mulder de schuld van de bondscoach dat België niet lekker liep en dat De Bruyne dus niet kon excelleren.

Michele Lacroix

Direct na het laatste fluitsignaal, toen de fans met laffe applausjes bedankt werden en de ontgoocheling toeslag na een zeer teleurstellend EK van België, was het tijd voor de spelers om even een momentje met geliefden te hebben. De Bruyne werd gespot, hangend over het dak van de dug-out, in gesprek met zijn kinderen en vrouw, Michele Lacroix.

Kind in dugout

De aanvoerder van Rode Duivels trok zelfs even één van zijn kinderen het veld op. Aandoenlijke beelden volgden, waarin De Bruyne liefdevol tegen zijn kind aan het praten is. Maar niet alleen hij zocht zijn geliefden op. Ook Jeremy Doku, vleugelaanvaller van Manchester City, zocht zijn moeder op. Het Laatste Nieuws heeft mooie beelden.

Omhelzen en zoenen

Andere spelers als Axel Witsel en Yannick Carrasco omhelsden hun kinderen en partner. Arthur Theate zag z'n vader en Arthur Vermeeren stond teleurgesteld te praten met zijn vrienden en familie. Ook de Fransen gingen de tribunes in Düsseldorf op om hun geliefden te zoeken.

EK voetbal

Bekijk op onze speciale pagina over het EK voetbal al het laatste nieuws rond Nederland en andere landen. Check verder ook alle standen, wedstrijden en selecties.