Irene Schouten behandeld in ziekenhuis: 'Nu duimen dat het helemaal weg gaat'
Irene Schouten kwam met nieuws over haar medische situatie. ©Getty Images/Instagram, beeldbewerking Sportnieuws.nl.

Irene Schouten behandeld in ziekenhuis: 'Nu duimen dat het helemaal weg gaat'

16:33, 13-06-2024 / Laatste Update: 16:33, 13-06-2024

Irene Schouten zit in een vervelende fase van haar zwangerschap. De oud-topschaatsster is heel erg misselijk en moest daar zelfs voor naar het ziekenhuis.

Na een behandeling van een paar dagen, heeft ze nu medicatie gekregen. Dat laat ze weten via een update op haar Instagram. Ze wilde ook al haar fans en mensen die zich betrokken voelen bij haar situatie bedanken voor alle lieve berichtjes.

'Blij dat er iets helpt'

Er zit in ieder geval wat schot in de zaak, zo geeft ze aan in haar Instagram-update. "Ik krijg allemaal lieve berichten met de vraag hoe het gaat. Het gaat redelijk!", schrijft Schouten. "Ik denk dat de medicatie z'n werk doet en ik ben niet meer 24/7 misselijk. Nu duimen dat het helemaal weg gaat, maar ik ben al erg blij dat er iets helpt."

Irene Schouten kwam met een update over haar zwangerschap. ©Instagram Irene Schouten

Persoonlijke veranderingen

Het is, los van de zwangerschap, sowieso al een periode vol gebeurtenissen in het leven van Schouten. Na het afgelopen schaatsseizoen kondigde ze uit het niets aan per direct te stoppen met topsport. Daarna wachtte een verbouwing van het huis met haar man Dirkjan Mak, waarna dus het heuglijke nieuws volgde dat ze zwanger is. Dat was een langgekoesterde wens van haar.

Olympische Zomerspelen

Maar niet alleen persoonlijk veranderde veel, ook professioneel openden er deuren naar nieuwe kansen voor Schouten. Zo beleeft ze komende zomer haar debuut op de Olympische Zomerspelen in Parijs. Niet als sporter, maar als verslaggever. Zij gaat de verhalen maken rond de atleten maken voor de dagelijkse sporttalkshow van Humberto Tan op RTL. Daarnaast meldde Schouten dat er ook een biografie van haar geschreven wordt.

Luxe vakantie

Ze vond tussen al het gedoe en geregel ook nog tijd om op een girls trip weg te gaan. Ze showde luxe die ze nog niet veel meemaakte in haar topsportcarrière. Na de korte zonvakantie was het tijd om weer aan de zwangerschap te denken. Die verloopt dus niet helemaal vlekkeloos, want ze heeft dus last van extreme zwangerschapsmisselijkheid.

Zwangere Irene Schouten showt luxe op 'girls trip' in Portugal

28 mei 2024, 09:00

Irene Schouten is lekker met haar vriendinnen aan het ontspannen in Portugal. Op haar Instagram deelt ze beelden van de 'girls trip'. Nadat de oud-schaatsster zaterdag bekend maakte dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, besloot ze de zon op te zoeken met haar vriendinnen.