Damián van der Vaart mag 'blijven werken aan droom': Sylvie Meis reageert trots
Damián van der Vaart en zijn moeder Silvie Meis. Getty Images.

Damián van der Vaart mag 'blijven werken aan droom': Sylvie Meis reageert trots

20:15, 15-05-2024 / Laatste Update: 20:21, 15-05-2024

Damián van der Vaart heeft zijn contract verlengd bij Ajax. Daarmee gaat hij zijn vader Rafael achterna. Ook zijn moeder, model Sylvie Meis, is trots.

"Gelukkig dat mijn club mijn contract heeft verlengd", schrijft de zeventienjarige Van der Vaart op zijn Instagram. "Nu kan ik blijven werken aan mijn droom."

Van der Vaart speelt sinds begin dit seizoen bij Ajax. Hij kwam over van het Deense Esbjerg FB, waar hij sinds 2020 in de jeugd voetbalde. De middenvelder speelde negentien wedstrijden voor Ajax onder 18. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij twee assists.

Trotse moeder

Zijn moeder laat merken hoe trots ze is. Op de foto van haar zoon reageert ze met een hartje en de woorden "zo trots". Ze wijd ook nog een Instagramstory aan de contractverlenging van Damián. Tussen haar massage-filmpjes door plaatste ze de foto van Van der Vaart, waarbij ze hem feliciteerde.

Meis greep afgelopen weekend ook moederdag aan als gelegenheid om de goede band met haar zoon te delen met de wereld. "De grootste zegen in mijn leven", schreef ze over Damián.

Estavana Polman

Meis is niet meer samen met de vader van Damián, oud-Ajacied Rafael van der Vaart. Hij heeft inmiddels al acht jaar een relatie met handbalster Estavana Polman. Met haar heeft de oud-voetballer een dochtertje, Jesslynn.

Polman gaf eerder aan een heel goede relatie met de moeder van Damián te hebben: "Ik heb vanaf dag één gezegd: ik vind het heel belangrijk dat de relatie met Sylvie goed is. Ik vind dat Sylvie, Raf en ik het heel goed doen samen."

Vriendin

Damián is zelf ook niet meer single. Hij maakte onlangs de relatie met zijn vriendin Romy officieel op Instagram. Begin mei deelde de talentvolle voetballer voor het eerst een kiekje van de twee op zijn Instagram. Moeder Sylvie reageerde toen ook al met een hartje onder de foto. Bij Romy was een paar weken eerder al een fotootje opgedoken.