Gezinsuitbreiding bij Estavana Polman en Rafael van der Vaart: 'Dat zou ik heel leuk vinden'
Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn dolgelukkig samen. Polman wil nog wel meer kinderen van hem. ©Pro Shots

Gezinsuitbreiding bij Estavana Polman en Rafael van der Vaart: 'Dat zou ik heel leuk vinden'

16:51, 03-04-2024 / Laatste Update: 19:29, 03-04-2024

Handbalster Estavana Polman en ex-voetballer Rafael van der Vaart zijn heel gelukkig samen. Het koppel heeft samen een dochter (Jesslynn) en een zoon uit de relatie van Van der Vaart met Sylvie Meis. Maar als het aan Polman ligt, komt er nog een gezinsuitbreiding aan.

Dat zegt Polman in gesprek met Shownieuws. Ze is inmiddels 31 jaar oud en bezig aan haar laatste jaren als handbalster. De komende Olympische Spelen in Parijs worden sowieso haar laatste Spelen. Daarna maakt ze dus wellicht tijd voor nog meer kinderen met haar man Van der Vaart (41). "Dat zou ik wel leuk vinden ja."

Gezinsuitbreiding

In ieder geval nog niet zolang ze nog profhandbalster is, geeft ze aan. "Maar daarna gaan we wel kijken hoe het loopt", zegt ze tegen Shownieuws. "Ik zou het wel heel leuk vinden. Maar het is ook weer niet iets dat zomaar gebeurt." Nu wonen Polman en Jesslynn in Boekarest, waar ze handbalt en pendelt Van der Vaart op en neer tussen Nederland en Roemenië. Zoon Damian woont bij zijn opa en oma in Nederland en staat sinds kort onder contract bij Ajax.

Estavana Polman laat zich uit over relatie met Sylvie Meis: 'Dat heb ik vanaf dag één gezegd'

1 april 2024, 07:32

De scheiding in 2013 tussen Rafael van der Vaart en Sylvie Meis leverde veel voer op voor de roddelbladen. Het leek er van de buitenkant op dat die breuk niet altijd even vriendelijk ging. Handbalster Estavana Polman, de vriendin van Van der Vaart, geeft aan dat de twee inmiddels weer door een deur kunnen en dat zijzelf ook een goede relatie heeft met de ex van haar vriend.

Terug naar Nederland

Als het aan Polman ligt, gaan ze zo gauw haar carrière klaar is weer terug naar Nederland. "Ik zou het fijn vinden om terug te gaan naar m'n familie en vrienden. Dus ik hoop dat je kijkt, Raf", richt ze zich tot de camera. "Dan hoeven we deze discussie thuis niet meer te voeren", lacht ze.

'Even lekker helemaal niks'

Voorlopig focust Polman zich op het goed afsluiten van haar carrière. En daarna? "Dan is het straks even tijd voor lekker helemaal niks. Even niemand die tegen me zegt wat ik moet doen. Ja, m'n kinderen en m'n vent. Maar dat zijn dan ook de enigen die dat mogen. Ik ben nu nog lekker handbalster en denk nog niet teveel na over wat erna komt. Ik geniet nu nog van mijn status."