Groot cadeau voor jarige moeder Ronald Koeman: bondscoach viert eerste EK-overwinning met familie
Ronald Koeman na afloop van de wedstrijd tegen Polen. Getty Images.

Groot cadeau voor jarige moeder Ronald Koeman: bondscoach viert eerste EK-overwinning met familie

17:41, 16-06-2024 / Laatste Update: 17:47, 16-06-2024

Ronald Koeman vierde de overwinning op Polen na afloop van de wedstrijd met zijn familie. Ook zijn jarige moeder zat op de tribune. Zij werd getrakteerd op de eerste EK-overwinning van Nederland.

Koeman ging na afloop van de wedstrijd tegen Polen direct de tribune op. Daar vierde hij de overwinning met zijn familie. Zijn kinderen, kleinkinderen en jarige moeder waren allemaal aanwezig.

Niet alleen zijn moeder zal extra aandacht gekregen hebben. Ook Koeman zelf zal in het zonnetje worden gezet door zijn kinderen vanwege vaderdag. Toch zullen de kinderen, Ronald junior, Debbie en Tim, hem geen beter cadeau kunnen geven dat Wout Weghorst. De aanvaller scoorde het winnende doelpunt tegen Polen tijdens zijn invalbeurt.

Dat de familie Koeman erg close is blijkt wel uit foto's op sociale media. De familie gaat regelmatig samen uit eten of op vakantie. De bondscoach had dus al verwacht dat hij geweldige steun zou krijgen tijdens het EK.

"De hele familie leeft natuurlijk mee", vertelde hij eerder. "En het toernooi in Duitsland is vlakbij, dus we gaan fantastische support krijgen. Dat maakt het allemaal hopelijk nog specialer."

Bartina, de vrouw van Ronald, werkt ook samen met twee van haar kinderen. Bartina is sinds 2013 eigenaar van Skins Cosmetics Oosterbeek. Haar dochter Debbie werkte in elk geval in de begindagen mee in de zaak in Gelderland.

Inmiddels heeft haar zoon Tim de dagelijkse leiding op zich genomen. Debbie zei over de rolverdeling dit tegen RTL: "Ik heb weer sterkere kanten op organisatorisch gebied en mijn moeder is weer sterker qua styling en hoe de winkel eruit gaat zien."