Gigantisch landgoed wordt mogelijk nieuwe woning van Kylian Mbappé in Madrid
Kylian Mbappé. Getty Images

Gigantisch landgoed wordt mogelijk nieuwe woning van Kylian Mbappé in Madrid

08:43, 22-05-2024 / Laatste Update: 08:44, 22-05-2024

Kylian Mbappé zou zijn oog hebben laten vallen op een gigantisch landgoed in d buurt van Madrid. De voetbaler is op zoek naar woonruimte in de Spaanse stad vanwege zijn waarschijnlijke transfer naar Real Madrid.

Het contract van de 25-jarige Mbappé bij Paris Saint-Germain is na dit seizoen afgelopen. De Fransman heeft besloten zijn overeenkomst niet te verlengen. De sterspeler wordt al lange tijd in verband gebracht met Real Madrid. Een overstap naar de La Liga-club zou zo goed als rond zijn.

Sergio Ramos

Dus is het hoog tijd voor Mbappé om woonruimte in Madrid te vinden. Daarbij heeft hij waarschijnlijk advies gekregen bij zijn oud-teamgenoot en voormalig Real-speler Sergio Ramos. Mbappé heeft volgens het Spaanse Vozpopuli namelijk zijn zinnen gezet op het huis waar de Spanjaard eerder woonde.

Het landgoed ligt in het gebied La Moraleja, waar meer Real Madrid-voetballers, zoals Vinicius Júnior, wonen. Het is een van de rijkste wijken in Madrid. Privacy wordt er gegarandeerd. Het gebied ligt op voldoende afstand van de stad en er is genoeg ruimte om te trainen. Er is ook een tennisclub en een golfbaan.

20 miljoen euro

Hoewel alle panden in het gebied duur zijn, is het betreffende landgoed toch nog een uitschieter. Het onderkomen zou wel 20 miljoen euro kosten. Het is nog niet bekend wat Mbappé gaat verdienen bij Real Madrid, maar de voetbal-superster zal zich de woning zeker kunnen veroorloven.

Topploeg

Volgens Javier Tebas is de overeenkomst al wel rond. "Hij heeft al getekend", zei de voorzitter van de Spaanse competitie eerder. Een contract van vijf seizoenen. "Mbappé is een van de beste spelers ter wereld. Maar je hebt daar ook Vinicius en Bellingham, Real zal een topploeg hebben."

De Brazilianen Vinic Jr. en Rodrygo (beiden 23) groeiden in Spanje uit tot geweldige spelers. Real Madrid haalde afgelopen zomer ook de 20-jarige Jude Bellingham. Met Kylian Mbappé krijgt De Koninklijke er nog een kanon bij.