Zo kijk je live naar de Glory Grand Prix bij de lichtzwaargewichten: vanaf 19.00 uur de eerste gevechten
Donegi Abena en Stefan Latescu vechten tijdens de Glory Grand Prix tegen elkaar op 8 juni, live bij Videoland. ©Glory

Zo kijk je live naar de Glory Grand Prix bij de lichtzwaargewichten: vanaf 19.00 uur de eerste gevechten

06:23, 08-06-2024 / Laatste Update: 20:36, 08-06-2024

De Glory Grand Prix bij de lichtzwaargewichten belooft zaterdagavond 8 juni een spektakel te worden. Met explosieve vechters in de ring in Rotterdam Ahoy wordt er vuurwerk verwacht.

Bij het achtmanstoernooi doen acht vechters een gooi naar de titel. Eerst zijn er vier kwartfinales, gevolgd door twee halve finales en de finale op het eind brengt de beslissing. Pakt kersvers wereldkampioen Tarik Khbabez ook meteen de Grand Prix of gaat die naar 'gevallen kampioen' Donegi Abena? En wat kan Bahram Rajabzadeh, misschien wel de favoriet bij de fans?

Live Glory Grand Prix

De Glory Grand Prix is zaterdagavond live te zien, exclusief bij Videoland. Je hebt dus een account nodig om het event in Ahoy Rotterdam live te zien. Voordat om 20.00 uur de main card begint, zijn er ook nog prelims. Die starten om 19.00 uur en zijn live en gratis te zien op Youtube.

Loting Glory Grand Prix

Kickboksfans gaan de volgende vier gevechten zien. De winnaars van kwartfinales één en twee vechten tegen elkaar in de halve finale. Net als de winnaars van kwartfinales drie en vier. Zie hieronder de loting van de Glory Grand Prix.

Kwartfinale 1: Tarik Khbabez - Pascal Touré
Kwartfinale 2: Donegi Abena - Stefan Latescu

Kwartfinale 3: Sergej Maslobojev - Bogdan Stoica
Kwartfinale 4: Ibrahim El Bouni - Bahram Rajabzadeh

Twee gewone gevechten

Naast het achtmanstoernooi heeft Glory ook nog twee 'gewone' gevechten op de main card gezet. In het middengewicht strijden de Fransman Ramy Deghir en Brice Kombou uit Kameroen tegen elkaar. In het zwaargewicht staat het gevecht tussen Murat Aygün (Turkije) en Ionut Iancu (Roemenië) op het programma. De main card begint dus vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd.