Dé Italiaanse kraker van dit seizoen eindigt in brilstand

admin • 00:41, 22-10-2017 / Laatste Update: 14:30, 08-01-2024

Er werd in Italië met spanning naar uitgekeken: de krachtmeting tussen koploper Napoli en nummer 2 Internazionale. Na de wedstrijd was niemand echt tevreden, want het bleef bij 0-0. Daardoor komt Juventus weer een beetje dichterbij in de Serie A.

Zoals altijd begon oud-PSV'er Dries Mertens in de basis bij de thuisploeg en hij werd voor het eerst gevaarlijk. Na een minuut of 20 schoot hij lekker op goal, maar Inter-doelman Samir Handanovic redde net zo mooi. Napoli was sowieso beter in de 1e helft, maar gescoord werd er niet.

Na rust was er alleen een kans voor Inter-spits Mauro Icardi te noteren. Ook de Argentijn wist echter niet te scoren.

Napoli leidt nog steeds met 29 uit 9, Inter heeft 23 punten. Juventus volgt met 18, maar heeft nog een wedstrijd te goed.