AC Milan heeft na eerbetoon aan Kobe verlenging nodig voor halve finale Coppa

admin • 00:47, 29-01-2020 / Laatste Update: 05:41, 07-01-2024

Het duurde een half uur langer dan gedacht, maar AC Milan heeft dan toch de halve finale van het Italiaanse bekertoernooi gehaald. Torino werd na verlenging met 4-2 verslagen in de Coppa Italia.

De wedstrijd begon met een indrukwekkend eerbetoon aan de zondagavond overleden Kobe Bryant. Deze is hier van begin tot eind te zien.

Dank aan Calhanoglu

Lang leek het erop dat Milan in het San Siro uitgeschakeld zou worden. Na een voorsprong door Giacomo Bonaventura was het Torino dat tot de blessuretijd met 2-1 leidde. Vlak voor het laatste fluitsignaal was het Hakan Calhanoglu die anders besliste en voor verlenging zorgde.

Verlenging

En daarin was hij opnieuw beslissend! In de 106e minuut schoot hij AC Milan weer op voorsprong. Slotakkoord was voor Zlatan Ibrahimovic, die 2 minuten later zijn 1e thuisgoal maakte sinds zijn terugkeer bij de rood-zwarten.