Suarez heeft goed nieuws: hij kan meedoen wanneer Barça weer gaat voetballen
i

BSR

Suarez heeft goed nieuws: hij kan meedoen wanneer Barça weer gaat voetballen

admin • 22:59, 21-03-2020 / Laatste Update: 17:45, 07-01-2024

Wanneer de eerstvolgende wedstrijd van FC Barcelona gespeeld gaat worden, is nog maar sterk de vraag, maar dat Luis Suarez er dan bij is lijkt alvast een zekerheidje. De Uruguayaan meldde dat zaterdag bij Marca.

De Spaanse competitie ligt er tenminste tot mei uit nadat de uitbraak van het coronavirus serieuze vormen begon aan te nemen in Europa. Die pauze geeft spelers als Suarez extra tijd om te herstellen van een blessure.

Dokter is positief

De 33-jarige spits werd in januari geopereerd aan zijn knie en moet sindsdien vanaf de tribune toezien hoe Barça de koppositie probeert vast te houden. "Mijn dokter heeft me verteld dat ik goed herstel. Ik hoop zo snel mogelijk weer te kunnen spelen. Wanner het team terugkeert, ben ik er ook klaar voor."

Verlangen naar buiten zijn

Suarez weet ook dat het nog even kan duren voordat er weer wedstrijden op het programma staan: "Ik weet dat de mensen niet meer uitkijken naar het moment dat er weer gevoetbald gaat worden. Ze kijken eerder uit naar het moment dat ze weer naar buiten kunnen, zich kunnen vermaken zonder dat ze bang hoeven zijn. Dat ze weer naar het park kunnen met hun kinderen en weer genieten van het leven."