Stunt in Wit-Rusland! Arsenal gaat onderuit bij BATE Borisov

admin • 21:56, 14-02-2019 / Laatste Update: 14:26, 12-12-2023

Grote verrassing! BATE Borisov, dat al 2 maanden geen officiële wedstrijd had gespeeld, heeft Arsenal verslagen. De Britten maakten hun kansen in de 1e helft niet af en dat deed BATE precies wel, waardoor ze in eigen huis met 1-0 wonnen.

Arsenal had vooral aan het begin van de 1e helft minstens een keer of 4 moeten scoren, maar telkens belandde de bal overal behalve in het doel van de Wit-Russen. BATE had eigenlijk niets te melden in de wedstrijd, maar gingen wel rusten met een 1-0 voorsprong.

Op slag van rust scoorde Stanislaw Drahun de enige goal van de wedstrijd. Arsenal had dan nog 45 minuten om, in ieder geval, de gelijkmaker te maken, maar niets lukte bij de Londenaren. Gefrustreerd voetbalden ze verder, maar bij Alexandre Lacazette liepen de emoties te hoog op. Na een belachelijk elleboogstoot wordt hij - terecht - met rood van het veld gestuurd. BATE juicht en gaat met een 1-0 voorsprong naar Londen.