Vrijdagavond goaltjesavond? KKD begint weer en TOTO heeft deze mooie specials
i

Pro Shots

Vrijdagavond goaltjesavond? KKD begint weer en TOTO heeft deze mooie specials

Jeroen Rooseboom • 14:34, 06-01-2023 / Laatste Update: 01:13, 12-12-2023

Na de WK- en winterbreak is het eindelijk weer zover: de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie gaan weer beginnen. Voor die laatste competitie heeft TOTO een paar mooie specials klaargezet. Bij de bookmaker verwachten ze namelijk een doelpuntenregen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Álle teams komen in actie op de vrijdagavond in de KKD. En er zitten een paar heerlijke potjes tussen, zoals Jong AZ - Heracles, MVV - De Graafschap en Jong Ajax - FC Eindhoven. Normaal gesproken staat de laagste professionele voetbalcompetitie in Nederland bol van spektakel, dus waarom zou dat nu anders zijn?

TOTO-specials Keuken Kampioen Divisie 6 januari

Dat dachten ze ook bij TOTO. Daarom hebben ze een interessante specials voor je. Verwacht je een doelpunt in de 1e helft van iedere wedstrijd, dan krijg je 17,00 keer je inzet terug. Op een doelpunt in beide helften in elke wedstrijd staat een quotering van maar liefst 80,00.

Kan het nog gekker? Jazeker! Verwacht je een goal van beide teams in allebei de helften in élke wedstrijd, dan krijg je 150 keer je inzet terug. Dat klinkt bijna als te mooi om waar te zijn, toch?

Benieuwd naar de andere betjes die je kan zetten op de KKD van vrijdagavond? Check ze hier allemaal!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen