Denk jij dat het Nederlands elftal vanavond nog dieper in de problemen komt?
i

Pro Shots

Denk jij dat het Nederlands elftal vanavond nog dieper in de problemen komt?

Yvo van Dorst • 13:51, 19-06-2023 / Laatste Update: 10:39, 12-12-2023

Nu de finaleronde van de Nations League erop zit, is het voor de voetbalfan nog altijd geen echte zomerstop. Een aantal landen mogen zich maandag nog bewijzen in de EK-kwalificatie. Om 20.45 uur beginnen er 9 wedstrijden, denk jij dat de teams er per duel méér dan 1 goal uit weten te persen? Dan pak jij een lekkere boost bij TOTO.

TOTO heeft namelijk weer een Boost van de Dag voor de kwalificatieduels van 20.45 uur. Als er bij elke wedstrijd meer dan 1 doelpunt (over 1.5 dus) valt, dan is de Boost voor jou. Daar staat een quotering van 9.00 voor. Afgelopen zaterdag waren er 11 duels en daarvan eindigde er slechts 1 wedstrijd in 0-0. In de andere wedstrijden vielen wel 2 goals of meer.

Wedstrijden

De volgende wedstrijden horen bij de Boost en beginnen om 20.45 uur:

- Zwitserland - Roemenië

- Turkije - Wales

- Engeland - Noord-Macedonië

- Noord-Ierland - Kazachstan

- Ierland - Gibraltar

- Frankrijk - Griekenland

- Israël - Andorra

- Slovenië - Denemarken

- Wit-Rusland - Kosovo

Poule van Oranje

Ook bondscoach Ronald Koeman zal vanavond voor een aantal duels op de bank zitten. Ierland - Gibraltar en Frankrijk - Griekenland zijn wedstrijden in de poule van het Nederlands elftal. Als Ierland met meer dan 1 goal verschil wint van Gibraltar, dan zakt Nederland naar de 4e plaats in de groep. Voor meer dan 2,5 doelpunt in de hele wedstrijd krijg je slechts een odd van 1.27. TOTO acht die kans dus groot.

Griekenland

Ook Griekenland kan Nederland nog verder in de problemen drukken. Als zij uit bij Frankrijk de winst pakken, dan is het gat voor Oranje 6 punten naar de plekken die recht geven op kwalificatie. Voor winst van de Grieken staat een flinke quotering van 12.00.