Game, set & match! Begin het toernooi van Rosmalen met deze enorme TOTO-boost
i

Getty Images

Game, set & match! Begin het toernooi van Rosmalen met deze enorme TOTO-boost

Noah Hoogenboezem • 20:04, 12-06-2023 / Laatste Update: 10:33, 12-12-2023

Zondag won Novak Djokovic op gravel zijn 23e Grand Slam, maar een dag later zijn de meeste spelers alweer bezig met het gras. Zo staan dinsdag onder meer Tallon Griekspoor en Venus Williams op de baan bij de Libema Open in Rosmalen. Check hier hoe jij het grasseizoen bij TOTO met een boost begint!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

TOTO heeft een hele mooie Combi Boost in huis als Tallon Griekspoor, Venus Williams en Brandon Nakashima hun 1e ronde partij winnen. Bij een hattrick van deze spelers krijg je namelijk 9,75 keer je inzet terug. En zo gek is dat helemaal niet als je naar de statistieken kijkt.

Neerlands hoop

Griekspoor neemt het op tegen de Zweed Mikael Ymer. Dat is heel toevallig, want bij de ABN AMRO Open, het enige andere ATP-toernooi in Nederland, speelde hij ook al tegen Ymer in de 1e ronde. Toen was de Nederlander in 2 sets te sterk en haalde hij zelfs de halve finale. Griekspoor is in Rosmalen de Nederlandse troef, want Botic van de Zandschulp en titelverdediger Tim van Rijthoven missen het toernooi door blessures.

Tennislegende Williams

Venus Williams wordt zaterdag 43 jaar en speelt tegen de Zwitserse Celine Naef, die liefst 25 jaar jonger is. Williams voelt zich lekker op gras, want ze won 5 van haar 7 Grand Slams op het gras van Wimbledon. Haar tegenstander speelde nog nooit een partij op gras. De nummer 202 van de wereld zal ook vrij nerveus zijn om tegen zo'n legende te spelen, dus Williams hoeft zich zeker geen zorgen te maken.

Grasspecialist Nakashima

De 3e partij in de Combi Boost is die van Brandon Nakashima tegen de Fin Emil Ruusuvuori. Nakashima won vorig jaar de NextGen-Finals, het toernooi voor de beste spelers onder 21. Nakashima voelt zich ook thuis in Rosmalen, want vorig jaar haalde hij de kwartfinales. Gras is sowieso zijn ding; hij haalde de laatste 16 op Wimbledon vorig jaar.

Nog veel meer opties

Natuurlijk kun je op nog veel meer inzetten. Zo heeft TOTO hier ook een aantal mooie specials. Zit je helemaal met je hoofd in de tenniswereld? Dan kun je hier alle manieren checken om het grasseizoen op een mooie manier te beginnen bij TOTO.