Geheim pareltje bij TOTO: vaak vroege doelpunten bij Spanje en Italië
i

Pro Shots

Geheim pareltje bij TOTO: vaak vroege doelpunten bij Spanje en Italië

Yvo van Dorst • 17:29, 15-06-2023 / Laatste Update: 21:30, 11-12-2023

Spanje en Italië spelen donderdagavond de andere halve finale van de Nations League. Zij gaan bepalen wie er tegen Nederland speelt in de troostfinale en wie het tegen Kroatië op mag nemen voor de titel. Ben jij ervan overtuigd dat de teams vanaf het begin heel fel zullen zijn en dat er snel een goal valt? Dan heeft TOTO een mooie odd voor je klaarstaan.

Check hier op welke zender Spanje - Italië vanavond live te zien is.

Vroege doelpunten

Bij Spanje en Italië zit er namelijk zelden een saai eerste kwartier bij. Sinds het WK werd er in alle wedstrijden van de 2 landen een goal gemaakt binnen de eerste 15 minuten. Spanje speelde tegen Noorwegen en Schotland. Italië tegen Malta en Engeland. Tegen Schotland kregen de Spanjaarden al heel rap een goal tegen en datzelfde gold voor Italië tegen Engeland. In de duels met Malta en Noorwegen scoorden Italië en Spanje zelf binnen het kwartier. Lukt 1 van de 2 ploegen dit donderdag weer? Dan pak je een odd van 3.30.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Boost van de Dag

Ook heeft TOTO weer een mooie Boost van de Dag. Als de Spanjaarden met 2-0 of 2-1 winnen van Italië, dan pak je een mooie boost van 5.00. De Spanjaarden verloren na het WK hun wedstrijd tegen Schotland, maar ze wonnen wel van Erling Haaland en zijn landgenoten.

Let op: quoteringen kunnen veranderen

Topschutters

Qua doelpunten moeten de goals komen van de scorende aanvallers. Aan Spaanse zijde Alvaro Morata en bij de Italianen Federico Chiesa. Als je denkt dat Morata (de spits van Atlético Madrid) scoort en wint, dan pak je een odd van 4.20. Durf jij het aan om in te zetten op een goal van Morata én Chiesa, dan krijg je de boost van de dag en stijgt je odd naar 15.00.

Wil je toch op andere opties inzetten voor Spanje - Italië? Check dan hier de hele bettingpagina!