Lekkere odds! Zingen we straks Supermax óf is het Hammertime in kwalificatie Canada?
i

ANP

Lekkere odds! Zingen we straks Supermax óf is het Hammertime in kwalificatie Canada?

Matthijs Nijhuis • 13:56, 17-06-2023 / Laatste Update: 22:51, 11-12-2023

Het feestje dat Formule 1 heet, is inmiddels in Canada geland. De kwalificatie staat vanavond op het programma en met een opmerkelijke VT1 en VT2 achter de rug is het nog maar de vraag wie er zondag als eerste aan de start staat. Hoog tijd om in de TOTO-odds te duiken!

Lees ook: Hoeveel gaan we nog zien van Nyck de Vries? 'Er zit een stijgende lijn in'

Max fans van het eerste uur weten natuurlijk dat de Nederlander makkelijk de snelste kan zijn in Montreal. Er zijn dit seizoen al 7 GP's gereden, waarbij de Red Bull-coureur 4 keer zijn bolide op pole-position kon parkeren. Als hij zijn orange army weer op de snelste tijd trakteert, kun jij je inzet 1,70 keer terugverdienen!

Of toch Hamilton?

De upgrades van Mercedes hebben de Duitsers nog geen windeieren gelegd. Tijdens de vorige race in Spanje stonden zowel Lewis Hamilton als George Russel op het podium. Daarnaast stond Hammie tijdens VT2 gewoon bovenaan in het rijtje! Als de Brit de grote winnaar wordt tijdens de kwalificatie van Canada, verdien jij je inzet wel 11,50 keer terug! Let op! Lewis heeft al 6 keer(!) eerder op pole gestaan in Montreal.

Constructeurs

Ook lekker: als een Red Bull-auto de snelste tijd rijdt, zie je je inzet 1,22 keer groter worden. Als Hamilton het gas open gooit en P1 pakt, kan er ook op een Mercedes-auto gewed worden. Dat levert wel 12,00 keer je inzet op!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+