Game on! Scherpe odds bij TOTO voor comeback van Oostenrijkers op World Cup of Darts
i

ANP

Game on! Scherpe odds bij TOTO voor comeback van Oostenrijkers op World Cup of Darts

Yvo van Dorst • 15:42, 16-06-2023 / Laatste Update: 02:19, 12-12-2023

Het belangrijkste koppeltoernooi van de PDC is inmiddels losgebarsten: de World Cup of Darts 2023. Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert gaan namens Nederland proberen om de beker omhoog te tillen, maar een aantal landen vechten vrijdag al voor hun laatste kans. Check hier welke mogelijkheden TOTO heeft voor een mooie bet tijdens de sessies op vrijdag.

Zo is het voor de Noord-Ieren tijd om terug te slaan na een verrassend 1-4-verlies tegen Frankrijk. Brendan Dolan en Darryl Gurney moeten dat verlies wegpoetsen in een wedstrijd tegen Vladyslav Omelchenko en Ilya Pekaruk namens Oekraïne. De Ieren zijn hier wel dik favoriet, maar dat waren ze ook tegen de Fransen. Voor een verlies van Noord-Ierland en een definitieve uitschakeling van het duo pak je een quotering van 7.50. Denk je dat ze winnen, dan staat daar een quotering van 1.09 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Oostenrijk

Ook de Oostenrijkers moeten nog flink aan de slag om de groepsfase te overleven. Rowby-John Rodriguez en Mensur Suljovic moesten in hun 1e wedstrijd het hoofd buigen voor Denemarken, waardoor ze hun volgende pot moeten winnen om door te gaan.

Nederlands tintje

De tegenstander speelt met een Nederlands tintje. Jules van Dongen werd geboren in Meerssen, maar dart al jaren namens Amerika. Hij gaat samen met Leonard Gates proberen om de Oostenrijkers te temmen. Lukt dit? Dan pak je een mooie quotering van 2.09. Zorgen de Oostenrijkers toch voor een comback, dan staat daar 1.75 voor.

Wil je ook op andere wedstrijden van de PDC World Cup of Darts inzette? Check dan hier de andere mogelijkheden!