Achilles'29 begint seizoen met 22 man

Achilles'29 begint seizoen met 22 man

Harry Nijland • 01:12, 02-07-2014 / Laatste Update: 09:01, 13-12-2023

GROESBEEK - Achilles'29 is begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Groesbeekse eerstedivisieclub stond dinsdagavond voor de eerste oefensessie met 22 man op het veld. De groep is de komende weken aangevuld met spelers uit het 2e team.

Trainer Francois Gesthuizen van Achilles kon elf spelers van de selectie van vorig seizoen begroeten. De nieuwelingen Mehmet Dingil, Spiros Lomis, Andersson Jamal, Stefan Maletic en Leon ter Wielen waren er alle 5. De groep was verder aangevuld met spelers uit het 2e elftal.

De geblesseerden Daniël van Straaten en Daan Paau werkten een individueel programma af. Zij zijn herstellende van een knieblessure. Het duurt nog enkele maanden voor zij fit zijn. Ook Tim Sanders heeft nog een lange weg te gaan. De verdediger keek als toeschouwer toe. Sanders is geopereerd aan beide achillespezen. Hij is naar verwachting pas in oktober weer fit.

Achilles wil voor het nieuwe seizoen nog een keeper aantrekken en er is ruimte voor nog een middenvelder of een aanvaller. De Groesbeekse club speelt zaterdag de eerste oefenwedstrijd, tegen SC Millingen (16.00 uur, Millingen).