Feyenoord sluit lucratieve deal met sponsor uit Qatar
Lutsharel Geertruida in clubkleren / Pro Shots

Feyenoord sluit lucratieve deal met sponsor uit Qatar

20:58, 28-03-2024

Feyenoord heeft een deal gesloten met een Qatarese partij. Q-Terminals, dat zes vestigingen heeft in de Rotterdamse haven, prijkt vanaf komend seizoen op de trainingskleding van Feyenoord.

Daarmee neemt het de plek in van Van Donge & De Roo op de kleding. Dat bedrijf was twee jaar lang de kledingsponsor van Feyenoord.

De samenwerking met Q-Terminals moet Feyenoord 'miljoenen' opleveren. Om hoeveel geld het precies gaat, is nog niet duidelijk. Het hoofdkantoor van het bedrijf zit in Qatar, maar is geen nieuwe sponsor van de club. 1908.nl weet dat Q-Terminals Feyenoord al jaren sponsort.

MediaMarkt

Eerder deze maand werd al bekend dat Feyenoord een nieuwe hoofdsponsor kreeg. MediaMarkt neemt op het wedstrijdshirt de plek van EuroParcs (en voorheen Droomparken) over. MediaMarkt zou in de komende drie seizoenen zo'n twintig miljoen euro overmaken.

Feyenoord blijft goede zaken doen, nadat het afgelopen seizoen Castore al aantrok als shirtsponsor. De shirtjesmaker betaalt acht miljoen euro per seizoen om de kledingmaker van Feyenoord te zijn.