'Deze stafleden neemt Arne Slot mee naar Liverpool'
Arne Slot en Sipke Hulshoff © Getty Images

'Deze stafleden neemt Arne Slot mee naar Liverpool'

08:10, 27-04-2024 / Laatste Update: 08:14, 27-04-2024

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool om Arne Slot zijn bijna rond. Er zou al een mondeling akkoord zijn en er wordt verwacht dat de Rotterdammers tussen de 13,5 en de 15 miljoen euro krijgen. In de overeenkomst zouden ook stafleden van Slot betrokken zijn.

Daily Mail meldt dat Sipke Hulshoff, de rechterhand van Slot, ook mee zal gaan naar Liverpool. Hulshoff maakt sinds 2022 deel uit van de technische staf van Feyenoord, nadat hij een seizoen trainer was de Rotterdamse beloften. Hulshoff is ook assistent van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal.

Daarnaast zouden ook Ruben Peeters, Head of Performance bij Feyenoord, en Etiënne Reijnen samen met Slot de overstap maken. Reijnen trad eind 2023 in dienst van Feyenoord als analist en adviseur technische staf van het eerste elftal.

Liverpool betaalt 15 miljoen euro niet alleen voor Arne Slot

27 april 2024, 13:15

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool om Arne Slot lijken nu echt de laatste fase in te gaan. Volgens onder meer het Algemeen Dagblad hebben beide clubs een mondeling akkoord bereikt en wordt de deal snel bekendgemaakt. Het vertrek van Slot levert Feyenoord miljoenen euro's op.

Spelers

In de Engelse media werd ook al gespeculeerd over de spelers die slot zou kunnen meenemen naar Liverpool. Een van de namen die veel wordt genoemd is Lutsharel Geertruida. Hij zou dan de concurrentiestrijd aangaan met Trent Alexander-Arnold op rechtsback. De verdediger werd zelfs op de clubsite van Liverpool genoemd, dat een oud interview met Dirk Kuijt omhoog haalde.

Ook Orkun Kökçü wordt genoemd. De middenvelder speelt momenteel bij Benfica, maar liet eerder al merken daar niet tevreden te zijn. Onder leiding van Slot was hij aanvoerder bij Feyenoord en bovenal hadden de twee een erg sterke band.

Vertrouwen van Klopp

Jürgen Klopp was niet betrokken bij de zoektocht naar zijn vervanger. Hij sprak wel zijn vertrouwen uit richting Slot. "Ik geniet van hoe zijn team voetbalt en van wat ik hoor is het een hele fijne vent", zei Klopp.

"Ik heb niet gelezen wat hij heeft gezegd, ik ben er niet bij betrokken, maar het klinkt allemaal erg goed. Het is de beste baan en de beste club ter wereld, met fantastische mensen. Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee."