Noa Lang verwelkomt tweede zoon met deze nieuwe tattoo: 'God heeft me gezegend'
Noa Lang met zijn vriendin Blossom de Weerd. Getty Images.

Noa Lang verwelkomt tweede zoon met deze nieuwe tattoo: 'God heeft me gezegend'

19:53, 12-06-2024 / Laatste Update: 20:03, 12-06-2024

Noa Lang en zijn vriendin hebben een tweede zoon gekregen. Dat deelt de aanvaller op zijn Instagram. De PSV'er verwelkomt het pasgeboren kindje met een bijzonder gebaar.

Lang heeft namelijk een nieuwe tattoo laten zetten. De naam van zijn tweede zoon wordt vereeuwigd op een deel van zijn schouder en borst. "God heeft me gezegend met een tweede zoon. Ryver Oakley Lang", schrijft de 24-jarige Nederlander bij een foto met het kindje.

De tweede zoon van Lang en zijn vriendin Blossom de Weerd werd geboren op 1 juni 2024. De voetballer heeft daarna meteen een afspraak gemaakt bij de tattooshop om zijn naam op zijn lichaam te laten zetten. Dat liet hij niet op een klein, onzichtbaar plekje doen. In een Instagrambericht deelt Lang een video van de tattoo.

Blossom de Weerd

Lang heeft al sinds hij bij Ajax voetbalde, van 2017 tot 2021, een relatie met De Weerd. Zij is ook bekend van TikTok onder de naam Blossom Blue. Samen kregen ze eind april 2023 hun eerste kindje: zoon Navy Livai. Lang liet toen ook meteen een tattoo van zijn zoon op zijn lichaam zetten. Lang is ook nog stiefvader van Skylar, een kind dat Blossom uit een eerdere relatie kreeg.

Noa Lang baalt van gemist EK: 'Heel de wereld had mijn naam leren kennen'

25 mei 2024, 11:50

Het was weinig verrassend dat Noa Lang midden mei niet in de voorselectie van bondscoach Ronald Koeman verscheen. De PSV'er kampte dit seizoen met een langdurige hamstringblessure en kreeg ook nog eens de ziekte van Pfeiffer. Desalniettemin baalt Lang dat hij niet mee kan naar het toernooi. Een jongensdroom spat uiteen.

EK voetbal

Lang gaat vanwege een blessure niet met Nederland mee naar het EK. Het toernooi gaat vrijdag juni van start met een wedstrijd van gastland Duitsland tegen Schotland. Nederland komt zondag voor het eerst in actie tegen Polen. Daarna volgen voor Oranje in Groep D wedstrijden tegen Frankrijk en Oostenrijk.

Bekijk op onze speciale EK-pagina al het laatste nieuws rond Oranje en andere landen. Check verder ook alle selecties, groepsindelingen en de wedstrijden.