Carrière

Gerelateerde artikelen

Goal Van Persie belangrijk voor titelstrijd in Turkse competitie

22:24 - 28-12-2015

Robin van Persie heeft Fenerbahçe maandag aan een overwinning op Sivasspor geholpen. De Nederlandse spits opende halverwege de eerste helft de score. De bezoekers kwamen kort voor rust langszij via Beykan Simsek, maar de Deense verdediger Simon Kjaer bezorgde de Turkse topclub in de slotfase de winst: 2-1. Fenerbahçe blijft daardoor in het spoor van koploper Besiktas, dat na zeventien wedstrijden één punt meer heeft. Wesley Sneijder moet met Galatasaray al elf punten goedmaken op de aanvoerder v