Boze Zidane: 'Ongelofelijk dat we de overwinning nog uit handen geven'

admin • 07:17, 08-12-2016 / Laatste Update: 06:22, 08-01-2024

Trainer Zinédine Zidane baalde dat Real Madrid woensdagavond tegen Borussia Dortmund een voorsprong van 2-0 én de koppositie in de groep uit de vingers had laten glippen. ''Als je ziet hoe we dit uit handen hebben gegeven... Dan maakt me dat een beetje boos.''

Over de streep trekken

Real leidde tot de 60ste minuut comfortabel met 2-0 (goals Karim Benzema) tegen Borussia Dortmund, dat echter door Pierre-Emerick Aubameyang en Marco Reus - in de 88ste minuut - toch langszij kwam. ''We hadden de wedstrijd volledig in handen'', zei Zidane. ''Dan moet je de overwinning ook gewoon over de streep trekken. Maar in plaats van onze kansen op 3-0 te benutten, staan we Dortmund toe terug te komen in de wedstrijd. Dat kan en mag niet.''

Juventus

Real stuit als nummer 2 achter Dortmund in de achtste finale van de Champions League op een groepswinnaar. ''We zien dat maandag wel bij de loting, maar ik wil absoluut niet stuiten op Juventus'', zei de oud-speler van de Oude Dame.