Kjeld Nuis doet z'n best voor vriendin Joy Beune en scoort punten
Joy Beune kon de effort van vriend Kjeld Nuis wel waarderen. ©Getty Images/Instagram, beeldbewerking Sportnieuws.nl.

Kjeld Nuis doet z'n best voor vriendin Joy Beune en scoort punten

12:00, 28-05-2024 / Laatste Update: 12:12, 28-05-2024

Kjeld Nuis weet hoe hij het hart van zijn vriendin Joy Beune moet veroveren. Het schaatskoppel moest het twee weken zonder elkaar doen, omdat ze beide met hun eigen team naar het buitenland moesten voor een trainingskamp. Bij terugkomst zorgt Nuis goed voor Beune.

Schaatsers houden van hun koffie en nemen vaak geen genoegen met een Senseo. Ze worden bijna barista's, zo serieus nemen ze het vak van koffie zetten. Enorme en vaak dure machines sieren de huizen van menig schaatser. Zo ook het huis van Nuis en Beune, dat ze pas verbouwd hebben.

Perfecte cappuccino

De 34-jarige Nuis kan goed omgaan met zijn apparaat en warme melkschuim, zo blijkt uit een foto die Beune (25) deelt op haar Instagram. Hij maakt een perfecte cappuccino, mét figuurtje in het schuim. Hij heeft niet voor een hartje gekozen, maar een roos. Ook leuk. Hij weet wel dat hij daar punten mee scoort. Beune zet er hartjes bij, waardoor Nuis weet dat hij er weer goed op staat bij zijn vriedin.

Kjeld Nuis scoorde punten bij Joy Beune met de perfecte cappuccino. ©Instagram Kjeld Nuis

Mallorca en Toscane

Nuis was de afgelopen weken met Team Reggeborgh op Mallorca voor een trainingskamp. Hij had mooi weer, maar niet zo mooi als Beune het met Team IKO had. Zij was met haar team in Toscane en had alleen maar zon. Met teamgenootjes Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong maakten ze flinke meters in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Vakantie op Kreta

Voor de trainingskampen in het buitenland, konden Beune en Nuis ook nog lekker op vakantie. Ze kozen voor het zonnige Griekse eiland Kreta en vierden daar onder andere de verjaardag van Beune. Nuis z'n zoontje Jax was ook mee. Hij is het kind van Nuis met zijn ex-vriendin Jill de Robles.

Joy Beune en Kjeld Nuis genieten op Kreta na van verjaardag: 'Cocktails eruit zweten'

29 april 2024, 20:01

Joy Beune en Kjeld Nuis zijn na het schaatsseizoen samen naar Kreta getrokken om te genieten van een dikverdiende vakantie. Beune was zondag ook nog eens jarig. De wereldkampioene allround werd op het Griekse eiland 25 jaar en vierde dat met haar vriend en zijn zoontje Jax. Nuis was een dag later alweer druk bezig om de drankjes eruit te zweten, maar gelukkig was er ook tijd voor ontspanning.

Interviews

Check hier onder de interviews die deze site had met Beune, Groot, Hersman en De Jong.

Joy Beune over haar grootste doelen én opofferingen: 'Dát vind ik het ergste'

18 mei 2024, 06:30

Joy Beune kende een ongelooflijk succesvol jaar als schaatsster, haar meest succesvolle tot nu toe. Zij pakte haar eerste medailles op WK’s en ging direct maar volle bak: goud op de 5000 meter en de ploegenachtervolging, brons op de 1500 meter én de nummer één op de WK allround. Maar dat ging niet allemaal zonder slag of stoot. Beune vertelt over de opofferingen die zij moest maken.