Sterre van Bakel: de vriendin van Micky van de Ven durft niet te kijken naar penalty's
Micky van de Ven en Sterre van Bakel. Getty Images/Instagram, beeldbewerking Sportnieuws.nl.

Sterre van Bakel: de vriendin van Micky van de Ven durft niet te kijken naar penalty's

20:30, 18-06-2024 / Laatste Update: 15:01, 20-06-2024

Micky van de Ven kan ook tijdens het EK rekenen op zijn steun en toeverlaat, Sterre van Bakel. De Brabantse vriendin van de Oranje-international bezoekt in de Premier League regelmatig het stadion waar haar vriend speelt. Dat zal ze ook in Duitsland doen.

Over Van Bakel is nog niet zoveel bekend. Het is ook onduidelijk hoelang ze al samen is met Van de Ven. Maar de twee hebben in ieder geval een stabiele en gelukkige relatie. Samen genieten ze van het leven in Londen.

Van de Ven maakte in 2023 voor veertig miljoen euro de overstap van WfL Wolfsburg naar Tottenham Hotspur. Van Bakel verhuisde mee naar Londen. Het leven in Engeland bevalt haar wel. Ze spreekt er ook regelmatig af met Noa van der Bij, de vriendin van Cody Gakpo. Die speelt in Engeland voor Liverpool.

De twee spelersvrouwen zijn dikke vriendinnen, blijkt uit foto's op Instagram. Beide dames komen uit de omgeving van Eindhoven. Ze gaan graag samen op vakantie of uit eten.

Romantisch

Dat laatste doen Van de Ven en Van Bakel ook graag met zijn tweeën. Hoewel het stel op Instagram niet veel foto's samen deelt, geeft Sterre op TikTok toch een inkijkje in de relatie. Daar laat ze ook de romantische kant van de 23-jarige verdediger zien.

In de week van Valentijnsdag had Van de Ven een groot boeket rozen voor zijn vriendin gekocht. Het stel ging daarna ook samen dineren, blijkt uit foto's op TikTok.

TikTok @starsvb

'Dan durf ik niet te kijken'

Sterre kijkt de wedstrijden van haar vriend het liefst vanaf de tribune. Ze is dan ook regelmatig in het stadion te vinden. Ook tijdens de eerste EK-wedstrijd van Nederland was ze aanwezig in Hamburg. Maar als het tijdens het toernooi op penalty's aankomt, zal de blondine toch even haar ogen van haar vriend afhouden.

"Ik zei al tegen Micky dat ik het echt spannend zou vinden als hij een penalty zou moeten nemen", vertelde ze in een interview met Life After Football op TikTok. "Dan durf ik denk ik niet te kijken."

Buiten de wedstrijden ziet het stel elkaar ook tijdens het EK. "Je mag wel gewoon naar elkaar toe in het hotel", vertelt Van Bakel tegen De Telegraaf. Dan hebben ze tijd om te knuffelen.

EK voetbal

Bekijk op onze speciale pagina over het EK voetbal al het laatste nieuws rond Nederland en andere landen. Check verder ook alle standen, wedstrijden en selecties.