Ontbijtshake: 'Verrassingen' door naar achtste finales EK, Dumoulin Nederlands kampioen tijdrijden

Proshots

admin • 08:00, 23-06-2016 / Laatste Update: 00:52, 08-01-2024

Goedemorgen! Zo, de groepsfase van het EK zit er weer op. Na een zwaar begin, waar je je soms door wedstrijden heen moest worstelen, werd het leuker en leuker. Zeker de wedstrijd tussen Hongarije en Portugal, waar het gisteren 3-3 werd, was het aanzien meer dan waard. Met twee voetballoze dagen in het verschiet zal het nu even afkicken zijn voor de liefhebbers, maar zaterdag beginnen we weer met een paar heerlijke duels:

Ieren stunten, IJsland door het dolle heen

Italië heeft de ongeslagen status in poule E niet weten te behouden. Met een veredeld B-elftal verloor het team van bondscoach Antonio Conte van Ierland, dat door dit resultaat Turkije naar huis stuurt. In dezelfde poule kon Zlatan in zijn laatste wedstrijd voor Zweden niet zorgen voor een verrassing, want België won met 0-1 en gaat ook door.

In de andere poule wist Ronaldo Portugal naar de laatste zestien te loodsen en pakte hij tevens twee records. IJsland wist tegen Oostenrijk verrassend te winnen (2-1) en moeten straks tegen Engeland laten zien dat ze zijn uitgeroeid tot een goed voetballand.

Check hierrrr het speelschema van de achtste finales!

Dumoulin Nederlands kampioen tijdrijden

Tom Dumoulin is woensdag in Middelharnis voor de tweede keer in zijn loopbaan Nederlands kampioen tijdrijden geworden. De Limburger had 59.04 nodig voor het parcours over 50 kilometer en was 34 seconden sneller dan Jos van Emden, die tweede werd. Lees meer...

Bertens geplaatst voor Wimbledon

Tennisster Kiki Bertens begint volgende week zoals verwacht met een beschermde status aan Wimbledon. De 24-jarige Wateringse staat door haar succes op Roland Garros gestegen naar de 28e plaats op de wereldranglijst en begint het grandslamtoernooi als nummer 27 van de plaatsingslijst.

‘Billenman’ Beugelsdijk verkiest ADO boven Ajax-miljoenen en wil seks voor de wedstrijd (video)

Als er één voetballer is die geen blad voor de mond neemt, dan is het Tom Beugelsdijk wel. De verdediger van ADO Den Haag is over alles te bevragen en heeft overal wel een antwoord op. Voetbal Inside legde hem daarom een paar dilemma's voor en dat zorgde voor verrassende uitspraken.