Achilles-nieuweling Stankov neemt wraak na telefoontjes van oud-ploeggenoten
i

Pro Shots

Achilles-nieuweling Stankov neemt wraak na telefoontjes van oud-ploeggenoten

admin • 11:38, 04-02-2017 / Laatste Update: 13:04, 12-12-2023

Antonio Stankov van Achilles’29 keerde vrijdagavond terug op bekend terrein. De rechtsback speelde twee jaar bij MVV en hield de hele eerste seizoenshelft zijn conditie op peil in Maastricht. Daardoor voelde het gelijkspel (0-0) nog lekkerder.

,,Voor de wedstrijd kreeg ik al telefoontjes van spelers van MVV dat ze wel even drie punten zouden pakken”, vertelde Stankov. ,,Toen zei ik al: we zullen zien. Daardoor is dit punt extra lekker. Ik ben heel blij.”

Overstap

De Limburger, die in Macedonië is geboren, was de eerste seizoenshelft clubloos en tekende deze winter een contract tot het einde van het seizoen bij Achilles. Hij moet samen met zes andere versterkingen voor de ommekeer zorgen bij de hekkensluiter van de eerste divisie. In totaal moet de ploeg twaalf punten goedmaken op concurrent FC Dordrecht (6 om 18).

,,Iedereen gelooft erin”, zei Stankov. ,,In het voetbal kan er van alles gebeuren. Vorige week speelden we tegen Helmond Sport (2-1 nederlaag) ook al goed. Toch de nummer zes van de ranglijst. Nu pakken we een punt tegen de nummer vier. Twee keer spelen we goed tegen topteams. Daar begint het toch mee. Ik merk een stijgende lijn. Hopelijk kunnen we dit doorzetten en komen we in een goede flow.”