Eredivisiespelers zoeken de zon op tijdens de winterstop

Eredivisiespelers zoeken de zon op tijdens de winterstop

admin • 11:00, 31-12-2016 / Laatste Update: 19:24, 05-01-2024

De voetballers uit de Eredivisie genieten momenteel van de winterstop, voordat ze straks weer op trainingskamp gaan om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Waar brengen de spelers de feestdagen door?

Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen geeft op Instagram aan zijn woonplaats Rotterdam te missen, maar geniet wel van een fijne vakantie in Dubai. Dit zal niet in de laatste plaats zijn omdat zijn bloedmooievriendin Theresa tijdens de kerst haar jawoord gaf aan de Deense spits.

We do miss Rotterdam but Dubai is treating us just great 💍❤️🔥. @theresakofoed

Een foto die is geplaatst door Jørgensen #9 (@nicolaijorgensen9) op

She said Yes 🎉🎉💍🙌 proud to call you my future wife, love you forever baby💖 #engaged #fiance #summerwedding @theresakofoed

Een foto die is geplaatst door Jørgensen #9 (@nicolaijorgensen9) op

Ook zijn ploeggenoot Rick Karsdorp heeft het goed voor elkaar. De rechtsback van Feynoord geniet met zijn vriendin Astrid van een zonvakantie op Curaçao, waar ze de show stelen op Zanzibar Beach.

🌞

Een foto die door rkarsdorp2 is geplaatst op

❤️❤️

Een foto die door rkarsdorp2 is geplaatst op

🛥❤️

Een foto die door rkarsdorp2 is geplaatst op

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin maakt van de winterstop gebruik om zijn familie in Brazilië weer eens te zien. Zijn zoontje Rafael huppelt in een Feyenoord-shirt rond op het strand van Riviera de São Lourenço.

😁

Een foto die is geplaatst door Eric Botteghin (@ericbotteghin) op

Ook Ajax-verdediger Davinson Sánchez is voor de feestdagen even teruggekeerd naar zijn thuisland. De 20-jarige Colombiaan verblijft met zijn vriendin in Cali.

☝🏾

Een foto die is geplaatst door Davinson Sanchez (@daosanchez13) op

Sommige spelers zoeken het ook wat dichter bij huis. Ajax-middenvelder Lasse Schöne genoot met zijn Friese vrouw Marije van vier dagen Londen.

Enjoying some quality time together #4daysoflondon #eyestillmessedup

Een foto die is geplaatst door Lasse Schöne (@lasse.schone) op

Ajax-aanvoerder Davy Klaassen bracht net als zijn teamgenoot Daley Sinkgraven de eerste week van de winterstop door in Dubai, maar is inmiddels weer terug in Nederland. Hier heeft hij door de goede prestaties van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen het dartsvirus weer helemaal te pakken.

Game, set and the match🎯 #friends #winner #ofcourse

Een foto die is geplaatst door Davy Klaassen (@davyklaassen) op

PSV-doelman Jeroen Zoet blijkt ook een grote dartsfan. Zo groot zelfs, dat hij naar het WK in Londen was om vriend en PSV-supporter Michael van Gerwen aan te moedigen in Alexandra Palace. Zou Zoet ook verkleed zijn geweest?

Supporting my friend @mvg180 at the world darts championship!! Come onnnn #mvg

Een video die is geplaatst door Jeroen Zoet (@jeroenzoet91) op

Ook PSV-middenvelder Bart Ramselaar geniet tijdens de winterstop van de aangename temperaturen in Dubai. De 20-jarige Amersfoorter ging naar de bovenste verdieping van de Burj Khalif en maakte een rondje door de woestijn op een kameel.

Goodmorning ☀️

Een foto die is geplaatst door Bart Ramselaar (@bartramselaar) op

De Oekraïner Oleksandr Zintsjenko van PSV maakt er een tropische winterstop van. De 20-jarige huurling van Manchester City verblijft met een aantal vrienden op de Dominicaanse Republiek. Daar vliegt hij in een helikopter, zwemt hij met dolfijnen en heeft hij een grote gele slang om zijn nek.

Сказали не кусается! Зато как душит😅

Een foto die is geplaatst door Oleksandr Zinchenko (@zinchenko_96) op

Geen originele bestemming, wel lekker decadent en garantie op lekker weer. Ook sc Heerenveen-verdediger Joost van Aken (22) heeft met zijn vriendin Celine het vliegtuig naar Dubai genomen.

Merry Christmas❤️🎄

Een foto die is geplaatst door Joost van Aken (@joostvanaken) op

Er zijn gelukkig ook nog voetballers die in de winterstop gewoon lekker ouderwets de sneeuw opzoeken. Vitesse-spits Ricky van Wolfswinkel (27) is er zo eentje. Hij verblijft samen met zijn vriendin Bianca Neeskens in Zwitserland, het thuisland van zijn schoonvader Johan.

Ending the year with a "High" ⛰ Merry Christmas to every single one of you Enjoy the family because at the end of the day.. family is all that matters

Een foto die is geplaatst door Ricky Van Wolfswinkel (@rickyvw9) op

Een strakblauwe lucht en een helderblauwe zee. Wat wil een mens nog meer? AZ-middenvelder Joris van Overeem (22) heeft het goed voor elkaar op Mauritius, een klein eiland in de Indische Oceaan.

What a place 🙌🏼

Een foto die is geplaatst door Joris van Overeem (@jorisvanovereem) op

FC Utrecht-rechtsback Giovanni Troupée (18) geniet samen met zijn vriendin Lisa van zon, zee en strand op Curaçao.

Kòrsou 🇨🇼 ❤️

Een foto die is geplaatst door Giovanni Troupée (@gtroupee) op

Ook Enes Ünal (19) verblijft in Dubai, maar de Turkse topschutter van FC Twente heeft wel een bal meegenomen. Zijn Nederlandse vriendin Lisa blijkt ook een aardig balletje hoog te kunnen houden. Zo'n vriendin willen we allemaal wel.

#Relationshipgoals part 2 - Dubai vibes 👌 @lisasmellers

Een video die is geplaatst door Enes Ünal (@enesunal16) op

Heracles Almelo-spits Samuel Armenteros (26) verblijft net als Enes Ünal in het Atlantis The Palm in Dubai, maar de Cubaanse Zweed heeft besloten tijdens de winterstop gewoon even lekker niks te doen.

Merry Christmas ☀️🌴🏊🏽🍹

Een foto die is geplaatst door InstaSam 📷 (@samuelarmenteros) op

Het wordt een beetje eentonig, maar ook ADO Den Haag-rechtsbuiten Ruben Schaken (34) verbleef tot vrijdag in Dubai. Aan de rand van het zwembad liet hij zijn six-pack even subtiel fotograferen.

At Nikki Beach clearing my mind😎 #dubai

Een foto die is geplaatst door Player Of Ado Den Haag #20 (@rubenschaken) op

Zijn er dan helemaal geen spelers die gewoon lekker in Nederland blijven rond de kerst? Natuurlijk wel. Wat te denken van Nathan Rutjes, de 33-jarige cultvoetballer van Roda JC. Samen met zijn zoon Lavezzi, die net zo'n mooie mat heeft, wenste hij al zijn volgers een fijne kerst en een gelukkig 2017 toe. Van hetzelfde, Nathan.

Voor @l_magazine_delimburger lezers en een ieder die ons volgt op insta ☺️🎆🎄

Een video die is geplaatst door @nathanrutjes op