Jeugdspeler Feyenoord raakt pijnlijke snaar in discussie met fan: 'Ben voor Ajax geworden'
i

BSR

Jeugdspeler Feyenoord raakt pijnlijke snaar in discussie met fan: 'Ben voor Ajax geworden'

Trevor Wagener • 13:03, 02-03-2019 / Laatste Update: 06:26, 08-01-2024

Gio-Renys Felicia heeft iets uit de leggen. De speler van Feyenoord Onder-15 liet donderdag op opvallende wijze zien dat de bekeruitschakeling van het 1e elftal van de Rotterdammers hem weinig deed. Althans, die suggestie wekte zijn Instagram-account. Via zijn profiel stuurde hij 3 Andreaskruisen naar de beheerder van Rotterdam Fanatics, een fan-account van Feyenoord. Felicia voegde eraan toe dat hij vanaf die wedstrijd voor Ajax is.

"3 kruizen staat voor 020. Of laat me zeggen: Ajax. Wzawzdb", schrijft de 15-jarige Felicia, gericht op de door Ajacieden gebruikte afkorting voor 'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste'. Op de vraag waarom hij dat bericht verstuurde, reageert Felicia apart.

Glory hunting

"Omdat ik gisteren voor Ajax ben geworden". Hij stelt bovendien dat de 0-3 nederlaag tegen Ajax niet zo diep zit bij de spelers van Feyenoord. "De spelers zijn het bijna allemaal weer vergeten hoor."

Via Twitter geeft Feyenoord een korte reactie. "Dit is opgepakt met de desbetreffende speler en is verder niet iets waar wij via dit account inhoudelijk op gaan reageren", aldus de club. Enkele twitteraars vragen zich af wat Felicia nog in de jeugdopleiding van Feyenoord doet. De mogelijkheid bestaat dat de jonge voetballer gehackt is, maar daar zegt Feyenoord niets over.