Verstappen verkoopt zijn peperdure Aston Martin

9 januari 2017

Cito Motors Eindhoven

Heb jij een brandend verlangen om ooit in een wagen te rijden waar Max Verstappen met zijn billetjes in heeft gezeten. Dan is dit je kans, want Verstappen heeft schoon genoeg van zijn Aston Martin V12 Vantage S. Voor het schamele bedrag van 239.500 euro kan die van jou zijn. Voor de geïnteresseerden, hij staat gewoon in een showroom in Eindhoven.


Power beauty
Slechts 4.100 kilometers heeft het race-talent in de Aston Martin gereden. Volgens autodealer CITO MOTORS in Eindhoven ligt er een 572 PK sterke V12 motor onder de kap. Of in platte taal, dat ding gaat gewoon rete-hard. 'Power beauty and soul in optima forma', zijn de woorden waarmee de dealer belangstellenden wil trekken.

Ontmoeting met Verstappen?
Dat is overigens niet de enige paaiende tekst, want Omroep Brabant kreeg dit te horen: ‘Laat u verrassen door de specials die bij deze aankoop horen’. Krijgt de gelukkige koper persoonlijk de sleutels van Verstappen overhandigd? Dat wilde de dealer dan weer niet zeggen.

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht