Sparta bezorgt Heerenveen na 8 wedstrijden weer eens een nederlaag

admin • 22:58, 04-11-2016 / Laatste Update: 17:18, 12-12-2023

Heerenveen heeft de kans laten liggen om naar de derde plaats in de Eredivisie te klimmen. Op het Kasteel werd vrijdagavond ondanks een vroege 1-0 voorsprong met 3-1 verloren van Sparta. Voor Heerenveen komt daarmee een einde aan een fraaie reeks van 8 wedstrijden zonder nederlaag.

Sparta staat na de 4e overwinning van het seizoen stevig in het linkerrijtje: 7e met 16 punten uit 12 duels. Heerenveen is met 22 punten de nummer 4.

Lekker begin Heerenveen

Heerenveen ging nog wel voortvarend van start met een goal van Jerry St. Juste na slechts 8 minuten. 10 minuten later stond er na doelpunten van Stijn Spierings en Zakaria El Azzouzi 2-1 op het scorebord. Na rust drong Heerenveen aan, maar een blunder van doelman Erwin Mulder bij een vrije trap van Craig Goodwin besliste het duel: 3-1.