EL Groep L: Maher verrassende koploper, ook Villareal door

admin • 20:48, 08-12-2016 / Laatste Update: 21:19, 05-01-2024

Adam Maher is met Osmanlispor doorgedrongen tot de knock-outronde van de Europa League. De huurling van PSV zorgde er donderdagavond met een assist voor dat zijn team in eigen huis met 2-0 won van FC Zurich. Ook Villareal is door; de Spanjaarden wonnen door een late goal met 2-1 van Steau Boekarest.

Osmanlispor

Pas na rust vielen de goals in Turkije. In de 73e minuut was het Dzon Delarge die de 1e goal van de wedstrijd maakte. Erdal Kilicarslan besliste de pot in het Osmanli Stadi in de 89e minuut: 2-0. Osmanlispor is de verrassende koploper in groep L.

Villareal

Ook Villareal overwintert in de Europa League. De Spanjaarden scoorden in het eigen Estadio El Madrigal al na 16 minuten via Nicola Sansone. Steau deed 10 minuten na rust wat terug via Vlad Achim. In de 88e minuut maakte Manuel Trigueros een cruciaal doelpunt wat Villareal de 2-1 winst opleverde.

Osmanlispor gaat als nummer 1 door met 10 punten, Villareal volgt met 9 als nummer 2.