Nonchalant Real Madrid krijgt deksel op de neus

admin • 18:59, 21-02-2016 / Laatste Update: 15:27, 12-12-2023

Een slordig Real Madrid heeft zondag gelijkgespeeld bij Málaga (1-1). Cristiano Ronaldo bracht de bezoekers na ruim een half uur nog op voorsprong en had zelfs de kans om een paar minuten later de marge te verdubbelen maar de Portugese superster slaagde er niet in om een penalty te benutten. Doelman Idriss Kaméni stopte de strafschop.

In de tweede helft kwam Málaga verdiend op gelijke hoogte. Verdediger Raúl Albentosa werd niet gedekt in het strafschopgebied en kon een voorzet van de Braziliaanse aanvoerder Weligton binnen schieten.

Ruime achterstand op Barça

De achterstand van Real Madrid op koploper FC Barcelona is door het gelijkspel opgelopen tot negen punten. Bovendien kan Atlético Madrid de tweede plaats overnemen als de ploeg van Diego Simeone zondagavond punten pakt tegen Villarreal.