BATE-keeper is gul met zijn blunder, Walcott profiteert (video)

Trevor Wagener • 21:52, 28-09-2017 / Laatste Update: 13:11, 08-01-2024

Het is op dit moment rust bij BATE Borisov tegen Arsenal in de Europa League en dat is vooral voor de Wit-Russen een opluchting. De club gaf een wedstrijd, die redelijk in evenwicht was, heel snel heel makkelijk weg. Met name keeper Denis Scherbitski was daar schuldig aan.

De 21-jarige goalie gaf bij een 1-0 achterstand - Theo Walcott zette de Londenaren binnen 10 minuten op voorsprong - een bal simpel in de voeten van de snelle buitenspeler. Die pakte maar wat graag zijn opgelegde kans uit en verdubbelde de voorsprong om zo zijn 2e van de avond te maken.

Over (en sluiten)?

Verdediger Rob Holding maakte kort daarop de 0-3. Mirko Ivanic reageerde meteen en maakte 1-3. Zal dat genoeg zijn, of spelen de Londenaren dankzij Walcott als een gelopen wedstrijd?