🎥 | Meesterdief Lupin duikt in social posts van EK-deelnemers als Steven Berghuis

11 juni 2021

Het is 11 juni en dat is een mooie dag omdat het EK eindelijk van start gaat. Maar er is meer. Het is ook de dag waarop Lupin 2 in premier gaat op Netflix. Hoofdrolspeler Omar Sy besloot die twee met elkaar te verenigen en een pr-campagne te starten. Onder meer Steven Berghuis wordt gespot.


Je kunt je voorstellen dat de start van het EK en de premiere van Lupin 2 elkaar nogal in de weg zitten, maar je kunt ook het beste van beide werelden bundelen. Precies dat is wat Sy heeft gedaan.

Inzoomen
Hij volgt diverse internationals in hun voorbereiding op het EK, maar vraagt zich af: heb je hun posts wel eens goed bekeken? Als je inzoomt op de foto's van bijvoorbeeld Toni Kroos, Lorenzo Pellegrini of Jordi Alba blijkt er op de achtergrond meer te spelen dan je misschien wel vermoedde.

Grappig genoeg komen er ook maar liefst drie Nederlandse spelers voorbij. Behalve Berghuis zijn dat Ryan Babel en Donny van de Beek, die hun EK-droom in duigen zagen vallen. Heeft meesterdief Lupin daar misschien iets mee te maken?

Vervolg
Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar daarvoor zijn we toch echt aangewezen op het vervolg van de populaire Franse serie.