🎥 | Wereldgoal Dijkhof begin van ultieme comeback VVOG tegen Eemdijk

Trevor Wagener • 23:18, 12-06-2022 / Laatste Update: 11:00, 08-01-2024

Na een te gekke apotheose blijft VVOG voorlopig in de 3e Divisie. De ploeg uit Harderwijk kwam in het beslissende nacompetitieduel met Eemdijk opnieuw terug van een 2-0-achterstand en won: 3-2. Met name de gelijkmakende treffer van Mitchel Dijkhof was tekenend voor de uitzinnige sportdag op sportpark De Strokel.

Zie ook: '🎥 | Amateurspeler bezorgt team de overwinning met DIT prachtige hakballetje'

De 25-jarige aanvallende middenvelder schoot bij een 1-2-achterstand in de 89ste minuut op schitterende wijze de gelijkmaker binnen. Eemdijk kwam door Frank Heus en Dennis Hollart op 0-2, maar kon niet voorkomen dat Bart Hoeve, Dijkhof en Jake Wollgarten de wedstrijd binnen 20 minuten ombogen.

Amateurgoal

Voor Eemdijk zit de nacompetitie er na 1 ronde op: die club blijft in de hoofdklasse. VVOG maakt nog kans op handhaving en treft nu SC Feyenoord.