Lex Immers duikt op bij amateurclub om de hoek: ‘Dit is voor mij een bewuste keuze’

3 augustus 2021

Getty Images

Lex Immers haalt zijn voetbalschoenen toch weer uit het vet. De 35-jarige Hagenees stopte onlangs als profvoetballer, maar heeft besloten om toch nog even door te gaan. Dat doet Immers om de hoek bij Scheveningen, dat uitkomt in de Tweede Divisie.


Immers begon zijn carrière bij ADO Den Haag en kwam vervolgens voor Feyenoord, Cardiff City, Club Brugge, weer ADO Den Haag en NAC Breda uit. In Breda speelde hij maar een jaartje.

Blije gezichten
"Scheveningen is voor mij een bewuste keuze en met de ligging tegen Den Haag aan de meest logische. De aanwezigheid van trainer John Blok, die ik net als meerdere mensen op de club al langer ken, speelt daar ook een grote rol in. Ik voel me aangetrokken tot de omgeving, de mensen en de club en wil daar graag deel van uit maken zolang het kan", reageerde Immers op zijn nieuwe avontuur.

"Niet alleen omdat ik dat zelf leuk vind, maar ik wil de club en selectie met mijn achtergrond en ervaring ook graag op alle mogelijke manieren helpen en met z'n allen zorgen dat er veel mensen naar Houtrust komen voor een leuke pot voetbal."