Reactie op omstreden ‘Der Untergang’-poster NEC: ‘De Ontsnapping’

20 april 2017

Facebook ForzaNEC

Donderdagmiddag verspreidde supporters van NEC een poster die niet overal goed in de smaak viel. Trainer Peter Hyballa werd afgebeeld op een filmposter van Der Untergang. Ook een paar van zijn spelers werden genoemd. NEC-nieuwswebsite ForzaNEC kwam in de namiddag op Facebook met een reactie: De Ontsnapping.


Weer is Hyballa afgebeeld. Ditmaal krijgt hij versterking van teamgenoten Dario Dumic, Wojciech Golla en Jay-Roy Grot. Ze hebben alle 'Marvel'-personages overgenomen. Denk daarbij aan Captain America en Hulk. De Ontsnapping is gebaseerd op een filmposter van The Avengers. In die film moeten superhelden de wereld redden.

Untergang of Ontsnapping?
Dus, wat wordt het voor NEC? Der Untergang met degradatie tot gevolg of toch een ontsnapping, waarbij ze op wonderbaarlijke wijze in de eredivisie blijven. Er is door de teleurstellende plek op de ranglijst de laatste tijd in ieder geval genoeg commotie in Nijmegen!

Strijd tegen degradatie
NEC vecht in de laatste 3 wedstrijden tegen degradatie en het liefst ontlopen ze natuurlijk ook de play-offs. Zaterdag spelen ze thuis de belangrijke wedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Excelsior.

Na de wedstrijd van dit weekeinde volgt op 7 mei nog het thuisduel tegen AZ en op 14 mei het uitduel tegen Heerenveen.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht