Katertje voor de kampioen: Juventus onderuit bij Cagliari

BSR Agency

Martijn Baars • 01:50, 30-07-2020 / Laatste Update: 23:47, 05-01-2024

Juventus won afgelopen week de 9e landstitel op rij in Italië en heeft dat feestje waarschijnlijk net even te lang doorgezet. Woensdagavond moest de kersverse kampioen namelijk nog aan de sportieve plicht voldoen en voetballen. Dat ging niet helemaal lekker: Juve verloor met 2-0 bij Cagliari.

Juve speelde niet eens met een b-elftal, want spelers als Ronaldo, Higuain, Pjanic, Bonucci en Buffon stonden gewoon in de basis. Matthijs de Ligt ontbrak wel, want hij houdt rust voor de Champions League over 2 weken.

Goal bij debuut

Cagliari kwam al na 8 minuten op een 1-0 voorsprong via Luca Gagliano. Het was pas zijn eerste wedstrijd voor Caglairi en dus scoorde hij bij zijn debuut, mooi!

Goal van de zoon van Atletico-trainer

Diep in de blessuretijd van de 1e helft bepaalde Giovanni Simeone (de zoon van Atletico-trainer Diego Simeone) de eindstand op 2-0. Cagliari was al veilig en speelde verder ook nergens meer voor.