Workshop Belgische supporter worden zeer populair

Workshop Belgische supporter worden zeer populair

admin • 11:00, 14-10-2015 / Laatste Update: 23:42, 12-12-2023

Nu Nederland niet meedoet aan het EK voetbal in Frankrijk moeten we iets anders bedenken om de zomer door te komen. Laat daar nu een goede oplossing voor zijn: supporter worden van België.

Populaire workshop

Op Facebook is daar al iets voor bedacht. Voor de start van het EK wordt er op 28 mei een Workshop Belgische supporter worden georganiseerd. Het evenement is enorm populair, al ruim 83.000 mensen hebben zich hiervoor aangemeld. De locatie van het evenement wordt nog bekend gemaakt. Zo hebben we toch nog een reden om met spanning naar het EK te kijken.

Nummer 1

Er is een goede reden om supporter te worden van de Rode Duivels. Na de overwinning op Israël in de laatste EK kwalificatiewedstrijd is België in november zelfs de nieuwe nummer 1 op de wereldranglijst van de FIFA. Drie jaar geleden stonden onze zuiderburen nog op de 54e plaats.

EK kijken

De workshop is niet het enige populaire evenement dat georganiseerd wordt op Facebook. Zo gaan er al 61.000 mensen het EK kijken bij Danny Blind en 33.000 mensen bekijken het EK op de camping met Daley, Robin en Stefan.

Lees ook: Memphis Depay speelt met verkeerd shirt

Lees ook: ‘Blessure Krul levert Newcastle bijna 1,5 miljoen euro op’

Lees ook: Tweets om de pijn te verzachten