WOW! Girona stunt na geweldige bekerpot tegen Atlético (video's)

admin • 22:29, 16-01-2019 / Laatste Update: 06:45, 08-01-2024

Het ging 90 minuten lang heen en weer, maar uiteindelijk zorgde Girona voor een enorme stunt. Met een 3-3 gelijkspel schakelden de Catalanen Atletico uit in de Spaanse beker, nadat het in een eerdere wedstrijd al 1-1 was geworden.

Vlak voor tijd leek Griezmann met 1 goal en 1 assist nog de grote man te worden, maar in de slotfase maakte Doumbia er voor Girona nog 3-3 van.

Voorsprong

Eerst leek er niets aan de hand, want in de 1e helft opende Atletico gewoon nog de score. Kalinic kreeg de bal in de diepte aangespeeld. De bal stuiterde een paar keer, maar de Kroaat schoot de hem, zonder aan te nemen, beheerst tegen te touwen.

De goal van Kalinic:

Girona komt terug

Na de 1e goal dacht iedereen bij Atletico dat het wel goed zou komen. Maar de ploeg van Simeone kreeg de grootste problemen met de Catalanen. Al snel bleek dat Girona niet zou opgeven. De ploeg kwam gelijk en schoot na rust zelfs de 2e binnen. Atletico moest nu wel Griezmann inbrengen, want zonder 2 goals lagen de Madrilenen eruit.

De 1-1 van Fernandez:

De 2-1 van Stuani:

Mooie slotfase

In een paar minuten liet Griezmann zien hoe goed hij is door Atletico in een paar minuten op voorsprong te brengen, maar in de slotfase sleepte Girona dus toch nog een stunt uit het vuur. Dankzij Seydou Doumbia (FIFA14-spelers zullen hem goed kennen) werd het namelijk nog 3-3.