Peperdure FIFA-horloges gejat tijdens gala in Zürich

11 januari 2017

ANP

Tijdens de eerste editie van 'The Best FIFA Football Awards' in het Zwitserse Zürich is de FIFA 6 peperdure horloges kwijtgeraakt ergens tussen het hoofdkwartier van FIFA en de tv-studio waar de prijzen werden uitgereikt. De 6 horloges van het merk Hublot waren bedoeld voor de winnaars. Op het nippertje konden er vervangende exemplaren gehaald worden.


Cristiano Ronaldo (Wereldvoetballer van het Jaar), Carli Lloyd (Wereldvoetbalster van het Jaar) en Mohd Faiz Subri (Puskas Award voor het mooiste doelpunt van het jaar) mochten net als trainers Claudio Ranieri (Coach van het Jaar) en Silvia Neid (Coach van het Jaar bij vrouwen) naar huis met een nieuw uurwerk. Toch blijft de vraag echter waar de 6 oorspronkelijke horloges zijn. De waarde van de horloges van het Zwitserse merk Hublot wordt geschat op zo'n 11.534 euro.

Diefstal
FIFA heeft bij de Zwitserse politie een klacht ingediend voor diefstal. Maar de voetbalbond heeft duidelijk geen enkel idee wat er fout is gegaan. Een woordvoerder liet weten dat "FIFA onderzoekt wat er is misgelopen met de horloges en dat ze ergens zijn kwijtgeraakt."
reacties
ReageerReageer op dit bericht