Vrouwen Oranje Zwart kloppen Hurley

22:38, 05-10-2014 / Laatste Update: 11:24, 13-12-2023

EINDHOVEN - De hockeysters van Oranje Zwart wonnen zondagmiddag thuis met 2-1 van Hurley.

Lisa Scheerlinck opende al na vijf minuten de score. Daar ging een goede actie van Laura Nunnink aan vooraf. Halverwege de eerste helft bracht Valerie Magis OZ op 2-0 uit een strafcorner. Tess van Ramshorst scoorde nog voor rust tegen. "De eerste helft speelden we waanzinnig goed, de tweede was van beide kanten rommelig", zo oordeelde OZ-coach Kai de Jager die na een uur naar de tribune werd gestuurd. Gescoord werd er niet meer. "Uit de tweede helft moeten we onze lessen trekken, maar de 3 punten zijn verdiend."

OZ schuift door deze overwinning op naar de 6e plaats in de hoofdklasse. Zondag speelt OZ wederom op eigen veld tegen hekkensluiter Wageningen.