Badr Hari wil al in mei of juni rematch tegen Rico Verhoeven

4 januari 2017

ANP

Als het aan Badr Hari ligt, kan de veelbesproken rematch met Rico Verhoeven al eerder plaatsvinden dan verwacht. In gesprek met het Amerikaanse medium Bloody Elbow laat Hari weten dat hij verwacht al in mei of juni in de ring te kunnen staan. Als hij dan niet in de gevangenis zit...

"Ik heb nog steeds pijn in mijn arm, maar het gaat met de dag beter. Ik probeer zo snel mogelijk fit te worden. Ik kan niet wachten om weer te beginnen met trainen. De rematch gaat er komen. Ik denk dat mei of juni perfect is. Nu is het aan GLORY om ervoor te zorgen dat het gevecht gaat plaatsvinden", laat de Marokkaan weten.

Celstraf
Waar de 32-jarige kickbokser weer geen rekening mee lijkt te houden, is de mogelijke celstraf die hem boven het hoofd hangt. De kickbokser krijgt op 7 februari te horen of hij dit jaar nog de bak in moet. De Hoge Raad beslist dan of Hari nog een half jaar achter de tralies moet vanwege een mishandelingszaak. Mocht hij de cel in moeten, dan kan de rematch nog wel even duren.

'Verhoeven kon niks'
Ondanks dat Hari het eerste gevecht heeft verloren, heerst bij hem het gevoel dat wanneer hij niet had moeten opgeven, hij het duel had gewonnen. "De eerste ronde was een bevestiging van het gevoel dat ik al had. Hij kon me niet eens raken als we in een telefooncel stonden. Hij (Verhoeven) raakte gefrustreerd. Ik wist dit al voor het gevecht, net als iedereen", aldus de zelfverzekerde Hari.

reacties
ReageerReageer op dit bericht