Van Rhijn debuteert bij Brugge met gelijkspel

admin • 19:33, 28-08-2016 / Laatste Update: 21:37, 12-12-2023

Ricardo van Rhijn heeft zondag zijn debuut gemaakt voor Club Brugge. Helaas wist de rechtsback niet te winnen. Pas in de 94e minuut maakte Björn Engels de 2-2.

Een laat doelpunt van invaller Edmilson Junior leek Standard Luik zondag aan de winst te helpen. Maar in de 94e minuut scoorde Engels en hij voorkwam daardoor dat Club al voor de 3de keer verloor.

Assist Limbombe

Brugge was ondanks een overwicht gaan rusten met een 1-0-achterstand. Birama Touré had de gasten uit Luik in de 14e minuut op voorsprong gezet. Op aangeven van Ruud Vormer maakte de Braziliaan Felipe Gedoz in de 52ste minuut gelijk. Invaller Edmilson Junior dacht het duel 5 minuten voor tijd in het voordeel van Standard te beslissen, maar diep in blessuretijd maakte Engels op aangeven van de kort daarvoor ingevallen Anthony Limbombe (ex-NEC) gelijk.