'LOL': Memphis Depay wordt op haar na geraakt door tennisbal tijdens finale in Madrid
Memphis Depay in actie voor Atletico Madrid © Getty Images

'LOL': Memphis Depay wordt op haar na geraakt door tennisbal tijdens finale in Madrid

10:40, 06-05-2024 / Laatste Update: 11:07, 06-05-2024

Memphis Depay is sinds januari 2023 actief voor Atletico Madrid. De Nederlander zag zijn ploeg zaterdagavond nipt winnen en woonde vervolgens de finale van de ATP in Madrid bij. Dat zorgde voor een grappig moment.

Tijdens de finale tussen Felix Auger-Aliassime en Andrey Rublev had Memphis een mooi plekje voor zichzelf geregeld. Achter de mooie rode bloemen zat de voetballer met een petje en een zonnebril op te genieten van het tennis.

De latere winnaar, Rublev, lijkt niet zo'n fan te zijn van de Nederlander. Tijdens een rally sloeg de Rus de bal en raakte hij Memphis op een haar na. Dat leverde komische beelden op. De voetballer kon er zelf ook om lachen. Hij plaatste het filmpje op zijn Instagram Story met het bijschrift: 'LOL'.

Blessure

Memphis staat momenteel alweer zes duels aan de kant met een spierblessure. Het is onbekend wanneer hij weer kan terugkeren, maar deelname aan het EK lijkt niet in gevaar te komen voor de multifunctionele aanvaller.

Vertrek

Het avontuur van Memphis in de Spaanse hoofdstad kent pieken en dalen. Ondanks dat de aanvaller belangrijk is geweest met goals, stond hij voornamelijk langs de kant met blessures. Volgens verschillende Spaanse media zou de aanvaller deze zomer mogen vertrekken bij Atletico.