Eerste Fortnite Chapter 2-seizoen verlengd tot in 2020

21 november 2019

Screenshot trailer YouTube

Epic Games trekt Fortnite Chapter 2: Season 1 door tot februari 2020. Het wordt hiermee het langste seizoen ooit in het spel. Het 2e seizoen van Fortnite Chapter 2 zou eerst in december van start gaan, maar dat gaat niet meer door. Spelers hoeven zich niet te vervelen, want de ontwikkelaar komt met speciale content.


Met het zogeheten '14 Days of Fortnite'-event brengt Epic Games nieuwe gamemodi, gratis rewards en kerst-gerelateerde skins, challenges en meer naar het spel. Vorig jaar kreeg Fortnite ook al te maken met het event. De ontwikkelaar zegt dat het dit jaar nog groter uitpakt.

Oplappen
Woensdag bracht Epic Games voor het eerst dit seizoen patch-notes uit van een nieuwe update. Eerder liet de ontwikkelaar haar spelers zelf uitvogelen wat er nieuw was in de Battle Royale-modus. Dit bracht wat irritatie onder spelers, waarna het nu de aanpassingen weer zelf deelt.

Met de laatste update keerde de Bandage Bazooka, waarmee spelers healing naar teamgenoten kan schieten, terug in Battle Royale. Ook kunnen gebruikte kampvuren, waarmee spelers zichzelf kunnen oplappen, voor 300 hout opnieuw worden aangestoken.