BAM! De FIFA 19-demo is (bijna) uit en dit kun je allemaal spelen!

13 september 2018

epa

Eindelijk! De demo van FIFA 19 is uit! Vanaf vandaag (donderdag 13 september) kun je op de Playstation al lekker met het heerlijke voorgerecht van de nieuwe FIFA-game aan de slag. Wij hebben alvast even uitgezocht wat je allemaal kunt spelen met de demo.


Allereerst is het wel chill om te weten met welke 10 teams je vast kunt oefenen. Dit zijn niet de minste elftallen. Welke is jouw favoriet?

Manchester City
Manchester United
Paris Saint-Germain
Bayern München
Borussia Dortmund
Tottenham Hotspur
Juventus
Real Madrid
Atletico Madrid
AS Roma

Vernieuwde kick-off modus
FIFA 19 verklapt dat je in de nieuwe demo al een beetje kunt oefenen met de vernieuwde Kick-Off modus. Naar verluidt kun je daarin verschillende regels aan en uitzetten. Of je dit al in de game kunt spelen, is nog niet helemaal bekend. Maar zeker even checken dus!

Nieuw hoofdstuk Alex Hunter en de 'Champioooons'
Ook kun je in de demo vast het nieuwe hoofdstuk van The Journey beginnen. Alex Hunter is in het verhaal bezig met zijn laatste stap richting de top en jij kunt hem vast een handje helpen! Wat je ook zeker vast moet proberen is de nieuwe Champions League in de game, aangezien EA daar dit jaar de rechten voor heeft.

Verder is het natuurlijk weer nodig om de nieuwe gameplay een beetje uit te proberen. Zo ben je vast een pro als het spel op 28 september echt in de winkels ligt.