Jongetje wordt vernoemd naar maker 1e Duitse doelpunt: Shkodran

Jongetje wordt vernoemd naar maker 1e Duitse doelpunt: Shkodran

admin • 18:41, 14-06-2016 / Laatste Update: 03:38, 06-01-2024

De Duitse verdediger Shkodran Mustafi is zo vereerd dat een Duits jongetje binnenkort naar hem wordt vernoemd, dat hij zijn jonge naamgenoot vandaag alvast een ijsje beloofde.

Een Duitse fan kondigde voor het EK aan dat hij zijn zoon die binnenkort ter wereld komt, zal noemen naar de eerste Duitse doelpuntenmaker op het Europees kampioenschap voetbal. De supporter voorspelde ook dat de kans klein zou zijn dat hij zijn kind Shkodran zou moeten noemen omdat de speler van Valencia zelden scoort.

Zeldzaam

De 24-jarige verdediger met de zeldzame Albanese naam maakte zondag een even zeldzaam doelpunt, zijn eerste treffer voor het Duitse nationale team. ,,Ik weet niet hoe de jongen nu gaat heten, maar als hij Shkodran wordt genoemd zal ik hem met alle genoegen trakteren een op een ijsje'', lachte de Duitse international.

[poules_game teasertext="EK Pool - Wat denk jij?" team="germany" statisticstext="De rest van Nederland voorspelt" calltoaction="Doe nu mee met de EK Pool" url="https://www.win.nl/nl/poules/voetbalreizen-com/ek-2016/landing" pool="voetbalreizen-com/ek-2016" ]