'Thomas Müller in vizier Manchester United'

'Thomas Müller in vizier Manchester United'

13:31, 17-05-2015 / Laatste Update: 10:10, 13-12-2023

 Manchester United zou de selectie volgend seizoen willen versterken met Thomas Müller. Dat meldt de Britse krant The Independent on Sunday.

Trainer Louis van Gaal zou de aanvallende middenvelder Müller goed kunnen gebruiken, aangezien Radamel Falcao nog steeds kampt met een blessure en Robin van Persie ook niet meer de jongste is. Het is onbekend of Bayern München de topspeler wil verkopen, maar het is wel duidelijk dat het momenteel niet zo botert tussen Müller en coach Pep Guardiola.

Mochten de Mancunians een serieus bod willen doen op de Duitse international, dan zullen ze diep in de buidel moeten tasten. Bayern wil waarschijnlijk zo'n vijftig miljoen euro hebben voor de 25-jarige voetballer. Dat zou een kwart van het totale budget zijn. Volgens The Guardian heeft ManU namelijk zo'n tweehonderd miljoen te besteden.

Verder zou Manchester United doelman Petr Cech van Chelsea in de gaten houden. De keeper zou toestemming hebben gekregen om met andere clubs te gaan praten. En de Mancunians zien in Cech een goede opvolger van David de Gea, die mogelijk naar Real Madrid vertrekt.